Het centrum voor Oosterse en Westerse Geneeswijzen in Oss bestaat al vanaf 1990.

We werken met verschillende soorten, elkaar aanvullende therapieen;

  • Vegatest
  • Acupunctuur  /  Bu Ming Acupunctuur
  • Fysiotherapie
  • Homeopathie
  • Kruiden
  • Ortho-moleculaire ondersteuning
  • Algeheel advies
  • Spiritual guidance
  • workshops
  • lezingen

________________________________________________

VEGA-TEST

De vegatest: bio-resonantie is een nog vrij onbekende manier van diagnostiseren en behandelen. Deze test is ontwikkeld door een goede kennis van Loo. Zij hebben jarenlang wekelijks samen gespeeld met de nieuwe mogelijkheden van dit apparaat. Vroeger waren we zeker 2 uur aan het testen om iemand volledig te checken. Nu, na 20 jaren, doen we dat in 5 minuten. Dit weliswaar na een goede anamnese. De vegatest is gebaseerd op de kwantum-fysica. Kwantumfysica onderzoekt waaruit wij eigenlijk zijn opgebouwd.

Lees meer

_________________________________________________

Bu Ming acupunctuur:

Voedt de bestemming.

We zien o.a. aan de hand van uw symptomen, maar ook d.m.v. buikdiagnose, polsdiagnose etc., wat er zich in uw fysiologie afspeelt en waar er in uw relatie met het hogere plan dysbalansen of stagnaties bevinden.

Naast de animale as ,waar zich de uitwisseling van ervaringen in het dagelijkse leven plaats vinden, is er de, vaak vergeten, spirituele as waarin het devine plan  in u vorm krijgt.

De essentie van de oosterse geneeswijzen is niet het genezen van aardse symptomen in de vorm of de fysiologie van de mens.

De essentie is de vorm zo zuiver mogelijk aards te manifesteren. BE THE BEST YOU CAN BE !!!

Hiervoor moeten we veel overtuigingen en aangeleerde gewoonten wellicht loslaten. M.a,w, : we mogen hiervoor steeds meer ons EGO loslaten en meer het devine plan zijn.

Zo stijgen we naar perfectie op de spirituele as en worden steeds meer in de vorm( deeltjes) zoals dit in de voor-hemelse wereld ( golf of trilling ) is bepaald.

. Hier komt de snaartheorie in de kwantumfysica ook aan de orde.

Als we, wederom, volkomen gevormd zijn volgens onze spirituele bouwtekening en het ego volledig op de achtergrond laten

functioneren, zitten we volledig in onze natuurlijke flow en zullen ziekte symptomen dus ook achterwege blijven. Verder zal het verouderingsproces beduidend langzamer verlopen en zal er een optimaal welbevinden zijn.

M.a.w. zijn we een met alles en is alles gewoon wat het is zonder er direct een oordeel op te hebben vanuit ons ego gestuurde denken.

DIT IS DE DIEPE , GROTE, KRACHT VAN BU MING ACUPUNCTUUR.

We kunnen bewuste, maar ook onbewuste en over geërfde emotionele stagnaties opsporen en met u opruimen.

Dit verrassend eenvoudig als u weet hoe .

Daardoor ontstaat er een sterk verbeterde connectie met uw diepe zijn

_________________________________________________

ZONNEVLAMMEN:

Nasa volgt de gebeurtenissen op de zon en registreert steeds meer uitbarstingen welke een grote invloed hebben op onze aarde.De meeste mensen weten niet van het bestaan van deze ionenstormen of zonnevlammen. Ze hebben een grote invloed op mensen en communicatiemiddelen zoals internet en mobiele telefonie. Verder zijn er barsten ontstaan in het beschermende magnetische veld ,dat onze planeet beschermt tegen deze electro-magnetische stormen. Dit kan, naast andere astrofysische veranderingen, allerlei onverklaarbare lichamelijke – en emotionele klachten in uw welzijn veroorzaken. Inzicht en aanpassing is dan vereist.

_ voor informatie over de zonnevlammen:  SpaceWeather.com

__________________________________________________

Bruce Lipton spreekt over hele interessante onderwerpen die vanuit een ander perspectief  licht schijnen op onze way of life en onze overtuigingen.Leuk om eens te horen.Zie onderstaande video.