Leg uw klachten voor aan een deskundige

De Week van de acupunctuur ook in Oss

Week van de acupunctuurVan 15 tot en met 19 juni a.s. vindt de Week van de acupunctuur plaats. Acupunctuur is de bekendste methode binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde en herstelt verstoringen in de energiehuishouding door blokkades in de energiebanen op te heffen met behulp van dunne naalden.

Het Centrum voor Oosterse en Westerse Geneeswijzen in Oss nodigt u in deze week graag uit voor een gratis intake consult, geheel vrijblijvend en kosteloos.

U kunt dan uw klachten bespreken met de heer Loo van Roozendaal. Hij zal advies uitbrengen over welke therapievorm het beste bij u past, de effectiviteit van de behandeling en de prognose in deze met u bespreken. Zo weet u in hoeverre uw klachtenbeeld goed behandelbaar is en zullen de differentiaal diagnoses kort worden toegelicht. Natuurlijk is het daarna mogelijk een vervolgafspraak te maken op korte termijn, maar daar bent u vrij in.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis consult contact op met het Centrum voor Oosterse en Westerse Geneeswijzen via telefoonnummer 0412-641559 of kijk op onze website www.loovanroozendaal.nl.

Het Centrum voor Oosterse en Westerse Geneeswijzen in Oss bestaat al 25 jaar en is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van de meest uiteenlopende symptomen. Loo van Roozendaal, oprichter van het centrum, werkt met verschillende soorten, elkaar aanvullende therapieën, zoals acupunctuur, Vegatest, fysiotherapie, kruiden en orthomoleculaire ondersteuning.